Levering en Retour

Verzending binnen Nederland & België

Gratis verzending vanaf € 75,- binnen Nederland & België. Voor bestellingen onder de 75 euro betaal je € 4,95 aan verzendkosten. 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling (NL/BE)?

Ons assortiment bestaat uit zowel voorraad-producten als producten op nabestelling. De classificatie wordt op de product-pagina weergegeven.

Voorraad-producten

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling binnen 1 werkdag. De vervoerder levert doorgaans het pakket binnen 1 werkdag aan.

Producten op nabestelling

Zodra wij de betaling hebben ontvangen, starten wij het productieproces. De levertijd bedraagt (afhankelijk van de kleur- en ontwerpkeuze) 4 tot 6 weken. 

Track & Trace (NL/BE)

Je ontvangt van www.metalen-letters.nl een e-mail bericht met daarin een Track & Trace zodra je bestelling aan DHL of PostNL is overgedragen. Via deze Track & Trace kun je je pakket eenvoudig volgen.

Retouren Nederland & België

Wij streven altijd naar een 100% tevredenheid van onze klanten. Mocht er toch onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, dan helpen wij u verder. Wij maken in ons retourbeleid onderscheid tussen voorraad-producten en producten op nabestelling.

Voorraad-producten

Niet goed? Geld terug. 
Wij hanteren een 30 dagen retourgarantie.

Producten op nabestelling

Er is geen herroepingsrecht van toepassing. Maatwerk-wanddecoraties (letters of teksten) zijn speciaal ontworpen en geproduceerd voor de klant.