Over ons

Over metalen-letters.nl

Metalen-letters.nl is onderdeel van Kunst van Staal. Sinds 2020 leveren wij kwalitatieve uit staal gefabriceerde kunstwerken aan Nederlandse en Belgische klanten. De oprichting is ontstaan uit de visie: ‘Industriële bewerkingen vertalen naar de Nederlandse woon-industrie in abstracte decoratieve vormen’. Onze visie hebben wij voortgezet in de vorm van teksten. Naast de standaard teksten kan je ook jouw eigen metalen tekst laten fabriceren.

Door onze achtergrond in de machinebouw hebben we jarenlange ervaring opgedaan waardoor we garant kunnen staan voor de uitstekende kwaliteit. Dat merkt u direct als u onze teksten en producten ziet, vasthoudt en test.

Soortgelijke – maar dus niet met ons assortiment vergelijkbare – producten komen momenteel veelal uit China. Deze geïmporteerde producten zorgen helaas vaak voor ontevredenheid en klachten door een mindere kwaliteit. Daarnaast zijn deze inferieure producten ook verre van duurzaam door de negatieve effecten op het milieu door de wereldwijde transporten.

Kwaliteit

Beoordelingen Kunst van Staal

Wij leveren dus alleen kwalitatieve producten maar streven daarnaast ook naar een klanttevredenheidscore van 100%. En we zijn er trots op dat dit inderdaad de ervaring van onze klanten blijkt te zijn.

Onze klanten sturen ons zelfs regelmatig foto’s van het mooie eindresultaat van onze ‘Kunst van Staal’ getoond bij hun thuis op locatie.

Heb je voor of na de bestelling van een van onze producten toch een vraag, klacht of opmerking? Laat het ons dan vooral weten, dan zal je zelf ervaren hoe wij willen dat onze klanten ‘kwaliteit’ beleven, zowel in onze producten als in onze dienstverlening. 

BESTEL JOUW FAVORIETE METALEN TEKST

IN DIVERSE KLEUREN